Taats zakelijk

Bijloort, Broek op Langedijk

foto’s Bijloort, Broek op Langedijk

Plan Bijloort is een herontwikkelingsproject van een voormalig agrarisch erf, gelegen als een eiland tegen Westerdel aan. Het initiatief komt voort uit de ruimte-voor-ruimte regeling van de provincie. Bouwend Waarland BV is verantwoordelijk voor het omvormen van het terrein tot vijf bouwkavels, die een boerenerf zullen vormen.

Het stedenbouwkundig ontwerp is gemaakt door landschapsarchitect ir. Aart Bergsma van Bureau de Klare Lijn, terwijl landschapsarchitect Joost Vos van Vos Tuin en Landschap verantwoordelijk is voor het ontwerp van de landschappelijke erfbeplanting.

In samenwerking met de gemeente Dijk en Waterland zijn schetsontwerpen gemaakt om de architectonische uitgangspunten te verduidelijken. Deze ontwerpen zullen dienen als leidraad en inspiratiebron voor de individuele woningontwerpen.

Voor de realisatie van de woningen hebben we als één van de drie geselecteerde bureaus de kans gekregen om onze expertise in te zetten. Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van de woningen op kavel 1 en 2. We streven ernaar om huizen te creëren die perfect passen binnen het karakter van Plan Bijloort en tegelijkertijd voldoet aan de wensen van de toekomstige bewoners.

We geloven dat dit project een waardevolle toevoeging zal zijn aan de omgeving, waarbij oude en nieuwe elementen samenkomen in een eigentijdse en landelijke ambiance. Samen met de andere bureaus, Bouwend Waarland BV en de gemeente Dijk en Waterland, kijken we uit naar een succesvolle en mooie realisatie van dit bijzondere erf.

OpdrachtgeverBouwend Waarland
LocatieBroek op Langedijk
AannemerWever Bouw
Doorlopen fasesVoorlopig Ontwerp

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact
tips eigen droomhuis ontwerpen en bouwen

Analyse & concept

toelichting

Soortgelijke projecten