Woningbouw

Woningbouw

Woningbouw

Gelooft u net als Taats dat de zakelijke markt een verantwoordelijkheid heeft als het gaat om de woningbouwopgave voor de komende jaren, dan helpen wij u graag.

Of dit nu in de vorm van een prijsvraag, volumestudie of direct ontwerp is, onze jarenlange ervaring met de woningbouw zorgt voor net die toegevoegde waarde in het proces waar u naar op zoek bent.

Door middel van onderzoek, participatie, workshops en andere vormen van samenwerking, zijn wij altijd op zoek naar de beste ruimtelijke oplossingen voor nieuwbouw. Zonder ooit de financiƫle haalbaarheid uit het oog te verliezen, zijn wij steeds weer bezig met innovatieve ontwerpoplossingen, of dit nu op ruimtelijk of op technisch gebied is.

Door sociale cohesie, biodiversiteit en stedenbouwkundige inpassing als enkele van de kernwaarden van het ontwerpproces te zien, komen wij steeds weer tot toekomstbestendige oplossingen, die niet alleen u maar ook de gemeente in positieve zin kunnen verrassen.

Ons portfolio toont een uitgebreide selectie van onze projecten, variƫrend van kleine tot grootschalige woningbouwprojecten. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw woningbouwproject.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact