Gemeenschappelijk wonen

Gemeenschappelijk wonen

Gemeenschappelijk wonen

De uitdagingen op de woningmarkt zijn talrijk, en in tijden waarin vooral de nadruk gelegd wordt op de aantallen woningen die gemaakt moeten worden, hebben we bij Taats ook aandacht voor nieuwe woonvormen.

Starters, senioren en alleenstaanden, allen lijken buiten de boot te vallen in de nieuwbouwmarkt.

Een deel van de oplossing ligt volgens Taats in gemeenschappelijk wonen. Onze projecten in deze vorm zijn bedoeld voor ouderen en alleenstaanden die graag met elkaar wonen, waarin bewoners kunnen genieten van de voordelen van het samenwonen, terwijl ze toch hun privacy behouden.

Onze ontwerpen zijn aangepast aan de behoeften van de bewoners en de omgeving waarin het gebouw zich bevindt. We geloven dat gemeenschappelijk wonen niet alleen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven, maar ook aan duurzaamheid en sociale cohesie. Of het nu gaat om een groep vrienden, een woongroep of een coƶperatie, onze gebouwen zijn ontworpen om een veilige en comfortabele omgeving te bieden waar mensen zich thuis voelen.

Onze architecten hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van het ontwerpproces, waarbij wij samen met u als eindgebruikers tot oplossingen komen die zorgen voor een unieke, op maat gesneden, woonervaring.

Bekijk gerust ons portfolio om een beeld te krijgen van onze eerdere gezamenlijke woningprojecten. Mocht u meer willen weten over onze diensten en hoe we u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw eigen gezamenlijk wonen project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact