Wonen

Wonen

Wonen

Of u nu als ontwikkelaar, woningbouwvereniging, overheidsinstantie of particulier bezig bent met het realiseren van woningen, bij ieder project komen dezelfde vraagstukken steeds weer terug. Bij Taats kunt u daarom al terecht voor een eerste volumestudie, om de financiële haalbaarheid te onderzoeken, maar bent u ook aan het juiste adres om unieke projecten uit te laten werken. Wij streven er altijd naar om verder te gaan dan de gangbare oplossingen, en komen daardoor vaak tot verrassende ontwerpen.

Onze ervaren architecten werken graag samen met u als opdrachtgever, maar geloven ook in veel participeren met de eindgebruikers of omwonenden. Vanuit onze vele ervaringen met de particuliere opdrachtgevers, en door tijdens de ontwerpprocessen goed te luisteren, zijn wij altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners. Hierdoor weten wij goed de regie te nemen tijdens het ontwikkelproces, van stedenbouwkundig onderzoek tot duurzame installatieoplossingen.

Bent u een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gestart, bent u geïnteresseerd in nieuwe sociale woonvormen zoals de seniorenhoven, of bent u als ontwikkelaar/bouwer op zoek naar een architectenbureau om samen prijsvragen mee te ondernemen, of bent u zelfs een stap eerder in het proces nog bezig met de stedenbouwkundige oplossingen, bij Taats Architecten bent u aan het goede adres.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact