Schoolgebouw bouwen

Gaat u een schoolgebouw voor basisonderwijs bouwen? Of wilt u een schoolgebouw gaan wonen of werken? Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpt voor u een schoolgebouw dat past.

Schoolgebouw bouwen of verbouwen

Wilt u een multifunctioneel schoolgebouw? Flexibel schoolgebouw? Komt uw school in een dorp of in een stad? Heeft u een ruim of juist wat krapper budget? Onze bescheiden Noord-Hollandse bouwkundigen met hun verrassend eigenzinnige kijk op architectuur kennen de eisen voor een schoolgebouw van de toekomst. Zo ontwerpen zij ook voor u een schoolgebouw dat in haar omgeving past.

Herbestemming schoolgebouw

Heeft u al een schoolgebouw en wilt u daar graag in gaan wonen, werken of wonen en werken? Onze creatieve bouwkundigen kijken naar vorm en volume van de school, creƫren een goede ruimtelijke indeling en zorgen dat de lichtinval in het hele gebouw goed is.

Laat ons uw schoolgebouw ontwerpen

Wilt u een speels schoolgebouw met verrassend verantwoorde buitenruimte waar uw leerlingen of studenten zich helemaal thuis voelen? Of een eigenzinnige woning in de oude school? Laat ons uw wensen dan vertalen in een bouwkundig ontwerp.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact

Projecten Schoolgebouw bouwen