Taats zakelijk

Techniekplein Trinitas College Heerhugowaard

foto’s Techniekplein Trinitas College Heerhugowaard

Vlakbij  NS Station Heerhugowaard en uitvalsweg N242 ligt het Johannes Bosco. Op deze locatie heeft het overkoepelende Trinitas College al haar vmbo-opleidingen ondergebracht. De bbl- en kbl-leerlngen kregen een eigen vleugel. Om de leerlingen die voor bouw, elektra of metaal kiezen zowel een brede basis als de mogelijkheid om zich te specialiseren te geven, heeft het Trinitas deze opleidingen samengevoegd tot één afdeling Techniek.

Om het samengaan van deze opleidingen ook in het gebouw weer te geven, vroeg de  Heerhugowaardse onderwijsinstelling ons een centrale passage met uitgiftebalie voor deze vleugel  te ontwerpen. Dus nu verbindt een balie van trendy, rode balken de twee praktijkruimten. Een even breed, hoog boven de balie beginnend, rood balkenrooster versterkt de verbinding en benadrukt de hoge de ruimte. Verderop geven vouwen in het balkenrooster meer intimiteit boven de zitgroepen waar de scholieren pauzeren.

Behalve het ontwerp van de centrale passage, hebben wij alle vereiste vergunningen aangevraagd en de bestektekeningen getekend voor de verbouw van de omliggende technieklokalen.

OpdrachtgeverTrinitas College
LocatieHeerhugowaard
Inhoud60
Gebruiksoppervlak20
Bouwwijzehouten constructie
AannemerVisser & Mol
Oplevering2012

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact
balie
balie
balie