Welness in Koedijk

De bestaande stolp in Koedijk mag uitgebreid worden met een Wellness ruimte, voorzien van een sauna en een douche bad.
Dit geheel wordt gecombineerd met een riant buitenverblijf, de tuin en de zwemvijver. De binnen- en buitenbeleving loopt naadloos in elkaar over. Er is gekozen voor een apart gebouw, wat strak vormgegeven is om een contrast te creëren met de stolp. In de stolp wordt een grote vide gemaakt door een stuk vloer weg te nemen. Er wordt veel daglicht naar binnen gehaald, door de lichtstraat die in het schuine dak opgenomen wordt.
De materialen en kleuren zijn gekozen om een optimale Wellness beleving te geven. Binnen is er een frisse kleurstelling. Buiten zijn er juist warme materialen en kleuren gebruikt.
Houtgebruik en het betonstucsysteem geven een natuurlijke en rustgevende uitstraling.

Deze materialen komen ook weer terug in de zwemvijver. Het Wellnessgebouw is met een glazen doorgang verbonden met de stolp. Je loopt hier letterlijk door de tuin heen en de houten lamellen zorgen voor de benodigde privacy.
Aan de stolp komt nog een kleine uitbreiding en ook daar is gekozen voor een strak ontwerp met veel glas, om een duidelijk contrast te geven met de rest van de stolp.

Categorie:
  • Verbouwen
  • Aanbouw



    • Welness in Koedijk binnenkant
    • Welness in Koedijk buitenaanzicht
    • Welness in Koedijk sauna