Nieuwbouw Boekel Leegwater Transport

Voor Boekel Leegwater transport mocht Taats het kantoorcomplex ontwerpen. Omdat het bedrijf nu ook het transportgedeelte wil uitbreiden op het industrieterrein, mocht Taats een broertje van het bestaande ontwerp creëren.

Het bedrijfspand moet dienen voor reparatie en onderhoud van de vrachtwagens.
Als je kijkt naar de buitenkant, dan is het gebouw zo geplaatst dat het parkeerterrein wordt afgeschermd van de weg. Het gebouw staat in een mooie representatieve positie, naar de weg toe.

In het gebouw zijn een kantoor, een magazijn en een kantine gesitueerd.

Het gebouw is qua vormgeving een verwijzingen naar het huidige pand, wat aan dezelfde weg staat. U kunt dit herkennen aan de overeenkomsten in het kader. Dezelfde aluminium gevelbekleding en een groot formaat baksteen, geven het ‘broer en zus effect’.

Het gebouw bestaat uit een strakke doos met tussenvolume voor het magazijn, kantoor en de kantine. De overhead deuren van veel glas geven een mooi open karakter, zodat de vrachtwagens zich achter de deur kunnen presenteren.


  • NieuwbouwBoekel Leegwater Transport Voorkant
  • NieuwbouwBoekel Leegwater Transport Achterkant

Andere projecten