Bekijk projecten

Portfolio

Portfolio

Wilt u gebruikmaken van de diensten die wij aanbieden met ons architectenbureau? Hier vindt u een overzicht van alle projecten die Taats heeft gerealiseerd. Stap in de wereld van Taats en laat u verrassen door ons veelzijdige portfolio.

Woningen
Taats heeft meerdere woningen ontworpen voor zeer uiteenlopende doelgroepen. De woningen zijn divers, eigenzinnig en altijd duurzaam. Dit geeft ongetwijfeld inspiratie voor een nieuw te bouwen woning. Bekijk daarom onze schetsen en gerealiseerde projecten.

Verbouwingen
Naast het ontwerpen van nieuwe woningen is ons architectenbureau gespecialiseerd in het uitbreiden of renoveren van een bestaande woning. Wij verzorgen het ontwerp in samenspraak met de opdrachtgevers waarna we de werkzaamheden uitbesteden aan de specialisten in ons netwerk. Laat u inspireren door de verbouwingen die wij qua ontwerp voor onze rekening hebben genomen.

Utiliteitsbouw
Naast ontwerpen en verbouwingen voor particulieren komt Taats ook in actie voor ondernemers. Ons architectenbureau blinkt uit in het ontwerpen van nieuwe bedrijfspanden, maar stelt ook een plan inclusief ontwerp op voor het renoveren van bestaande projecten. Inspiratie opdoen voor een utiliteitsbouw ontwerp? Laat u inspireren door ons utiliteitsbouw portfolio.

Heeft u vragen of opmerkingen na het zien van ons uitgebreide portfolio? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee.

Portfolio voorbeelden