Over Taats

Bungalow en woonpods ontwerpen

Bungalow

Bungalow 2

woonpodbungalow

Misschien denkt u aan helemaal gelijkvloerse, levensloopbestendige woning met weinig onderhoud. 

Bouwkosten van een ruime en eigenzinnige prefab bungalow of woonpods

Kiest u een bungalow of pod dan bepalen we samen grootte, indeling en architectuur. De bouwkosten kunt u uitrekenen aan de hand van een vierkant meter prijs. De bouwkosten per m2 zijn voor een casco bungalow of woonpod 1500,- euro en voor een afgebouwde variant 1800,- euro per m2.

In onze voorbeelden geven de zwarte geveldelen en robuuste vormgeving de moderne woning een stoere uitstraling, de tot de vloer lopende ramen brengen haar buiten bijna bij u binnen. Bakstenen gevels, plantenbakken en grote dakoverstekken kenmerken natuurlijk de bungalow in jarendertigstijl. In de grote garage kunt u veel opbergen.

Bungalow: moderne woonpod


Pod bouwen
Woonpods worden gebouwd in een fabriek met hoogwaardige materialen en slimme technieken en altijd in droge omstandigheden.
Als de woonpods klaar zijn worden ze per vrachtwagen getransporteerd naar uw perceel en geplaatst met een kraan, direct gebruiksklaar.
Omdat de pods vervoerd worden over de weg zijn de afmetingen beperkt tot 12 meter lang, 4 meter breed met een plafondhoogte van 2,6 meter.
Het ontwerp, de bouw en de plaatsing zijn perfect op elkaar afgestemd. Voor de bouw en montage werken wij samen met Ferox Outdoor.

oppervlakte: 48 m2
vanaf prijs: 85.000,- euro

Bungalow: prefab


oppervlakte: 90 m2
vanaf prijs: 160.000,- euro