Nieuwbouw Villa in Voorthuizen

foto’s Nieuwbouw Villa in Voorthuizen

Deze nieuwbouw villa bevindt zich op een schitterende locatie aan de rand van de Veluwe, dichtbij het charmante dorp Voorthuizen, te midden van het Landgoed Prinsenbosh. Dit landgoed straalt een groen karakter uit, met langgerekte kavels die naadloos opgaan in het natuurlijke landschap.

De architectuur van de villa heeft een kenmerkend ontwerp met horizontale lijnen, zoals dakranden, overstekken en goten. De entree daarentegen heeft een verticale opzet met gemetselde penanten, waardoor het een monumentaal karakter krijgt. De gemetselde muren zijn speels verspringend en samen met de opvallende schoorsteen zorgen ze voor een interessante en hoekige uitstraling van de villa.

In het ontwerp van deze nieuwbouw villa is er aandacht voor zowel harmonie als functionaliteit. Verschillende volumes zijn op fraaie wijze zijn samengebracht en zijn afgedekt met 2 stijlvolle zadeldaken die haaks op elkaar staan. Het resultaat is een villa die rust en eenvoud uitstraalt en naadloos aansluit bij de rustieke sfeer van de omgeving.

Binnenin de villa is er een ruime woonkamer en eetkamer te vinden, omringd door een intieme buitenruimte in de vorm van een prachtige patio. Deze patio biedt een heerlijke plek om te genieten van de natuur en volledig tot rust te komen, omgeven door privacy.

Met aandacht voor gebruiksgemak is de villa zorgvuldig ontworpen. De kelder herbergt handige hobbyruimtes en een parkeergarage die eenvoudig toegankelijk is via een hellingbaan. Een lift verbindt moeiteloos alle verdiepingen, waardoor de villa levensloopbestendig is. Op de eerste verdieping bevinden zich comfortabele gastenslaapkamers en een royale sportruimte, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

LocatieVoorthuizen
Inhoud3500
Gebruiksoppervlak730
Bouwwijzetraditioneel
Oplevering2024
Doorlopen fasesvoorlopig Ontwerp, Definitief Ontwerp, Technisch Ontwerp, Uitvoering en Bouwbegeleiding
Categorieën

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact