Villa Bouwen

Villa Bouwen

Laat uw moderne villa bouwen en ontwerpen door een architect

Is een exclusieve villa uw grote droom? Een villa bouwen op eigen kavel is een fantastische droom die realiseerbaar is. Stelt u zich eens voor: een rietgedekte villa of een vrijstaande, moderne villa met openslaande tuindeuren! Wat voor soort villa u ook voor ogen heeft; een duidelijk beeld van de kosten en mogelijkheden is altijd prettig. Laat daarom een moderne of landelijke villa ontwerpen door Taats en ontdek op korte termijn wat er mogelijk is binnen uw budget. Onze architecten kunnen uw wensen en ideeën vertalen naar een uniek ontwerp.

Moderne villa of landelijke villa

Een exclusieve villa bouwen start met de vraag wat u mooi vindt: gaat uw voorkeur uit naar klassiek, landelijk of juist modern? Een landelijke villa krijgt bijvoorbeeld een charmante uitstraling vanwege een rieten dak. Het is een prima keuze voor iedereen die dol is op het landelijke leven. Taats ontwerpt zo dat uw nieuwe villa prachtig opgaat in de landelijke omgeving zónder zijn eigenzinnige uitstraling kwijt te raken. Echter is ook een moderne villa of klassieke bungalow een optie. Iedere woning is ontworpen met oog op de toekomst waarbij duurzaamheid een centrale plaats inneemt.

Moderne villa bouwen - Laat je villa ontwerpen door Taats architecten

Wat zijn de kosten van een villa bouwen?

Een moderne villa bouwen is een kostbare investering en een absolute topprestatie. Daarom verzamelt u de juiste mensen om u heen. Bij Taats werken we met een team van experts en zetten we uw woonwensen om in een levendig 3D-ontwerp. Op die manier weet u direct of het ontwerp aan uw wensen voldoet. Het gesprek waarin u uw woonwensen uiteenzet is helemaal gratis. De uitwerking van het ontwerp, maar ook het aanvragen van vergunningen, het aanbesteden van het bouwproject, de uitvoering en bouwbegeleiding brengen kosten met zich mee. Taats maakt deze kosten voor u zo inzichtelijk mogelijk. Kom daarom gerust langs om uw wensen omtrent een droomvilla met ons te bespreken.

Laat uw villa ontwerpen door Taats

Het bouwen van een villa is geen dagelijkse kost. Taats ontwerpt sinds 2007 prachtige villa's en daarom zit u bij ons helemaal goed. Van idee tot uniek ontwerp, wij komen graag in actie bij het ontwerpen van uw nieuwe woning. Ons architectenbureau vertaalt uw wensen, ideeën én smaak naar een origineel ontwerp. Bovendien kunt u in elke fase van het ontwerp- en bouwproces vertrouwen op deskundige begeleiding en ondersteuning. Neem daarom direct contact met ons op voor het inplannen van een prettig kennismakingsgesprek.