Transformatie jaren 80 woning

foto’s Transformatie jaren 80 woning

Hoewel oorspronkelijk geworteld in de jaren 80, heeft deze woning een hedendaagse make-over ondergaan die niet meteen te herkennen is. Het houtskelet vormt nog steeds de kern, maar vrijwel alles wat je ziet en voelt, is vernieuwd. Nieuwe stucwerk- en natuurstenen bekleding sieren de gevels, terwijl moderne aluminium kozijnen en een strakke risaliet aan de voorkant haar een nieuwe uitstraling geven.

Binnenin is de woonkamer aan de achterzijde uitgebreid met een moderne aanbouw. Een grote schuifpui verbindt de binnenruimte met de tuin, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Praktisch gezien betekent dit niet alleen meer leefruimte, maar ook een verfrissende lichtheid en een eigentijdse eenvoud.

De ware innovatie van deze woning schuilt niet alleen in haar uiterlijk, duurzaamheid staat voorop. Een warmtepomp houdt het binnen aangenaam, terwijl zonnepanelen op het dak stroom opwekken en zorgen voor warm water. Een slimme combinatie van moderne technologieën die de moderne levensstijl ondersteunen.

Deze gerenoveerde woning behoudt zijn karakter te midden van de moderne vernieuwingen. Een samenspel van oud en nieuw, zonder zijn oorspronkelijke charme te verliezen.

Categorieën

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact