Verbouwen

Verbouwen

Verbouwen Gaat u verbouwen? Dan heeft u veel om over na te denken. Wat wilt u? Renoveren? Uitbreiden? Wat kost een verbouwing? Past dit binnen mijn budget? Hoe ziet mijn pand eruit na de verbouwing? Onze creatieve bouwkundigen willen daar natuurlijk graag over meedenken.

Duurzaam verbouwen

Wij denken duurzaam. Zo ontwerpen wij integraal, zorgen dat uw pand net zoveel energie gebruikt als het oplevert, gebruiken we hout uit duurzaam beheerde bossen en sloopmateriaal van oude muren opnieuw. De kunst van duurzaam bouwen is namelijk de vele, duurzame maatregelen en toepassingen optimaal te combineren.

Bouwtekening en vergunning voor verbouwing

Als u een bouwvergunning aan wilt vragen bij uw gemeente is een bouwtekening vaak verplicht. Maar ook als die niet verplicht is, krijgen de gemeente en u met een bouwtekening een beeld bij uw ideeën. Daarbij helpt een bouwtekening in de volgende bouwfasen planning en kosten te beheersen. Onze deskundige bouwkundigen kunnen uw ideeën omzetten in een verrassend, duurzaam ontwerp.

Kosten verbouwing ontwerpen

In de eerste, kosteloze, fase bespreken we uw wensen en nemen we de stichtingskosten door. Voor de uitwerking van uw ontwerp, maken van 3D-tekeningen, ontwerp controleren op bouwbesluit en andere eisen van de gemeente, onderzoek naar specifieke eisen als milieu of geluid, aanvragen van vergunningen, aanbesteding en bouwbegeleiding rekenen we een vast honorarium.

Kosten verbouwing

Elke bouwfase toetsen we de bouwkosten van uw verbouwing aan uw budget. Als u daar nu al een idee van wilt hebben, vindt u op de pagina bureau meer informatie.

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact