Vrijstaande woning Oosthuizen

foto’s Vrijstaande woning Oosthuizen

Deze vrijstaande woning in Oosthuizen werd ontworpen met de bijzondere wensen van de opdrachtgevers als uitgangspunt. Het jonge gezin benadrukte de behoefte aan een moderne woning met minimaal 3 slaapkamers en een optimale benutting van het beschikbare uitzicht. In plaats van traditionele grote slaapkamers, was er een voorkeur voor gemeenschappelijke ruimtes die dubbel konden worden ingezet.

Het ontwerpproces begon met het verkennen van verschillende plattegronden om aan deze eisen te voldoen. Een bijzondere entree werd ontworpen om de woning een uniek karakter te geven. Het uiteindelijke ontwerp omvat een ruime overloop met gedeelde kastruimte en de mogelijkheid tot toekomstige uitbreiding met 2 extra slaapkamers op zolder. Daarnaast werden er 2 'hoekjes' gecreëerd als veelzijdige speel- of kantoorruimtes, wat perfect aansloot bij de behoeften van het gezin.

De woning onderscheidt zich door een moderne uitstraling met authentieke metselwerkdetails, wat opvalt in de traditioneel ingerichte woonwijk. Het gebruik van eerlijke materialen voor het metselwerk en houten kozijnen benadrukt de duurzaamheid en authenticiteit van het ontwerp. Gelegen aan de rand van Oosthuizen, geniet de woning van een prachtig uitzicht over de uitgestrekte polders. De rustige, autoluwe omgeving draagt bij aan het comfort en de leefbaarheid van de woning.

Ondanks de uitdagingen zoals strenge budgetbewaking en tijdsdruk door stijgende hypotheekrente, werd het project met succes gerealiseerd dankzij de vastberadenheid en betrokkenheid van de opdrachtgevers.

LocatieOosthuizen
Inhoud750
Gebruiksoppervlak210
BouwwijzeTraditioneel
AannemerFeld
Oplevering2023

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact