Vakwerkhuis Paradijs, De Weere

foto’s Vakwerkhuis Paradijs, De Weere

Deze woning is ontworpen met de uitgangspunten van levensloopbestendigheid, optimaal gebruik van de zon en de locatie en zicht op het polderlandschap. Het ontwerpproces begon met het verkennen van de grenzen van het bestemmingsplan en omvatte zowel het hoofdhuis als een grote schuur op een eigen perceel.

De samenwerking met de opdrachtgever verliep soepel, waarbij alle tijd werd genomen voor het proces. De woning is in bouwteam gerealiseerd, waarbij de aannemer geselecteerd is op basis van wederzijds vertrouwen, wat geleid heeft tot een gemoedelijke maar goed geoliede uitvoeringsperiode.

Met grote gemeenschappelijke vertrekken die op verschillende plekken uitzicht bieden over de omliggende polders, is het ontwerp gericht op het creëren van een ruimtelijk gevoel. Hoewel het ontwerp een traditionele basis heeft, zijn moderne details toegevoegd, zoals aluminium kozijnen en luxe vides, en is een eiken vakwerk gecombineerd met een mooie steen en luxe materialen zoals natuurstenen dorpels.

Het traditionele ontwerp van de woning sluit naadloos aan bij de uitgestrektheid van de omgeving, met zijn speelse ruimtelijkheid en grote gebouwen.

LocatieDe Weere
Inhoud1050
Gebruiksoppervlak220
BouwwijzeHoutskeletbouw
AannemerJohn Kunis

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact