Bekijk projecten

Stolpwoning bouwen

Wilt u een stolpwoning bouwen? Of uw oude stolp restaureren? Kiest u voor een authentiek of juist state-of-the-art interieur? Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpt voor u een verrassende stolpwoning die past.

Stolpwoning laten bouwen

Een tot aan haar muren doorlopend, piramidaal puntdak, gedragen door liggende dekbalken verankerd op vier staande balken en rijkelijk veel ruimte… Als geen ander kennen onze nuchtere Noord-Hollandse bouwkundigen de kenmerken van een Noord-Hollandse stolp.

Stolpwoning ontwerpen

Compacte hoofdvorm, sobere, maar degelijke vierkantconstructie, stevig, stormvast, een goede ruimtelijke indeling voor de reusachtige ruimte, gebaseerd op oude bouwtradities, maar mét de nieuwste bouwtechnieken ontworpen. Natuurlijk ontwerpen onze bouwkundigen uw stolp zo dat zij ondanks de enorme ruimte toch energiezuinig of –neutraal is.

Prijzen stolpwoning bouwen?

Het prijskaartje van een stolpwoning kan niet standaard worden gegeven en wordt bepaald door een aantal factoren. Bijvoorbeeld locatie en afmetingen van een stolpwoining spelen een rol, maar ook het gebruik van de materialen en afwerking. Uiteraard is het wel mogelijk om een indicatie te krijgen in de bouwkosten om een stolpwoning te bouwen.

Laat ons uw stolpwoning ontwerpen

Wilt u een eigenzinnige, duurzame, energiezuinige of - neutrale stolpwoning bouwen onder architectuur? Neem dan contact met ons op. Want wij luisteren, bespreken en luisteren tot wij uw wensen kunnen vertalen in een verrassend ontwerp.