Moderne woning bouwen

Moderne woning bouwen

Moderne woning bouwen

Een moderne woning bouwen betekent dat u thuiskomt in een huis waar u zich thuis voelt. Uiteraard moet een moderne woning perfect aansluiten op uw woonwensen. Bij een moderne woningstijl past veel lichtinval, het gebruik van horizontale lijnen en natuurlijk ook grote vlakken. Een eigentijds, hip en actueel huis laat u bouwen door een team van specialisten. Om die reden belt of mailt u Taats, want wij helpen u graag bij het vormgeven en bouwen van een moderne woning. Sinds 2007 zijn we continu bezig met het ontwerpen van woningen waar onze opdrachtgevers blij van worden.

Het ontwerpen van een moderne woning

Er is een opwaartse trend​ als het gaat om de keuze voor moderne architectuur in plaats van klassieke architectuur. Die moderne architectuur vindt u terug in bijvoorbeeld villa's en vrijstaande woningen.  Moderne architectuur woning is op dit moment razend populair bij de woningbouw, evenals bij mensen die graag een huis willen laten bouwen op een stuk grond. Lichte ruimtes, een open indeling, klaar voor de toekomst, het zijn slechts enkele kenmerken van de hedendaagse moderne woning. Echter, een moderne woning laten ontwerpen is een precieze klus. ​Laat daarom uw wensen vertalen naar een ontwerp door Taats. Wij blinken uit in het bedenken en creëren van moderne woningen. Bovendien werken we met een team van experts om het project daadwerkelijk te realiseren.

Modern huis bouwen. Voorbeeld van een modern huis

Wat kost het om een moderne woning te bouwen?

Het ontwerpen en bouwen van een moderne woning brengt uiteraard de nodige kosten met zich mee. De moderne woning prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de grootte of het volume van de woning. Hoe groot het huis uiteindelijk wordt, is afhankelijk van uw budget en de maximale hypotheek. Daarnaast speelt ook de afwerking een grote rol, evenals het gebruik van bepaalde materialen. Bovendien betaalt u ook geld voor de grond waarop u een modern huis wilt laten bouwen. En vergeet ook zeker niet de kosten die u kwijt bent om het bouwproject te realiseren. Denk aan vergunningen, maar ook kosten die u betaalt aan de aannemer en andere vakmensen. Tot slot heeft ook duurzaamheid invloed op de prijs. Het is belangrijk om dit mee te nemen, want u woont graag in een huis dat klaar is voor de toekomst. Wilt u meer weten over de bouwkosten om een moderne woning te laten bouwen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Taats. Wij vertellen u er graag meer over en maken een begroting op maat, passend bij uw wensen en budget.

Voorbeelden van een moderne woning

Moderne woningen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een modern woonhuis met zinken dak of laat een moderne villa ontwerpen met een rieten kap. Wilt u een levensloopbestendige woning of misschien wel een modern tuinhuis bij uw hoofdwoning? Taats heeft het ontwerp verzorgd van meerdere woningen in een moderne stijl. Neemt u daarom zeker een kijkje bij ons portfolio en bekijk wat er zoal mogelijk is om uw droomwoning te realiseren. Het helpt om nu al te denken wat u mooi vindt. Gaat uw voorkeur uit naar een plat dak of heeft u toch liever een (gedeeltelijk) puntdak? Plaatst u de luxe keuken zelf of laat u dit doen door de aannemer? Kortom: er komt van alles op u af. Bij vragen of advies neemt u daarom contact op met een van onze experts.

Waarom u samenwerkt met Taats Architecten

Er zijn allerlei redenen waarom het meerwaarde heeft om Taats in te schakelen voor het ontwerp van een huis in een moderne stijl. Graag zetten we onze voordelen voor u op een rij:

  • Bij Taats Architecten kijken we verder dan alleen het ontwerp. We werken namelijk met een enthousiast team van architecten, bouwkundigen, adviseurs, klimaatdeskundigen en andere specialisten om uw droomhuis te realiseren.
  • Naast maatwerk staan ook kostenbeheersing en procesmanagement bij ons hoog in het vaandel.
  • We gaan voor u altijd op zoek naar de scherpste prijs om uw project te doen slagen.
  • Het team van Taats gaat graag met u in gesprek om te horen wat u graag wilt en wat u van ons verwacht.

Wilt u een moderne woning bouwen en werkt u het liefst samen met een bureau dat veel kennis en ervaring heeft én u ontzorgt van A tot Z? Dan zit u bij Taats helemaal goed. Laat gerust een bericht achter via het contactformulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.