Landhuis bouwen

Landhuis bouwen

Laat uw droomhuis ontwerpen

Komt u graag thuis in een huis waar u zich comfortabel voelt? Laat een landhuis ontwerpen en bouwen door een team van specialisten op uw eigen kavel. Die droom kan ook voor u werkelijkheid worden. Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpt voor u een landhuis waar u gelukkig van wordt én waar u met plezier woont. Stelt u zich eens voor: een landhuis op een prachtig landgoed met uw eigen oprijlaan. Wij maken het mogelijk.

Modern landhuis met stijlvolle details

Een landhuis bouwen in een klassieke stijl of met een moderne en eigentijdse uitstraling? Bij Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpen we graag uw nieuwe droomlandhuis. We hebben veel ervaring in het schetsen van zowel een klassiek als modern landhuis. Door uw wensen duidelijk in kaart te brengen, lukt het ons om voor u een prachtige woning te creëren waar u gelukkig wordt. Bekijk de woningen op onze site voor een eerste indruk of plan een afspraak in met een van onze specialisten.

Landhuis ontwerpen: doe een beroep op Taats

Een landhuis bouwen laat u natuurlijk over aan een specialist. Wij hebben de kennis, expertise en ervaring in huis om voor u een droomhuis te ontwerpen. Taats Architecten & Bouwkundigen werkt met een team van specialisten om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan op zoek naar de beste aannemers en bouwbedrijven om uw landhuis te realiseren. Verder betrekken wij u in iedere fase van het project zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bespreek uw wensen met een specialist

Droomt u van een modern landhuis en laat u het ontwerp hiervan graag over aan een specialist? Wij inventariseren graag uw wensen en doen er graag alles aan om een ontwerp naar volle tevredenheid bij u aan te leveren. Dit doen we middels een uniek 3D-ontwerp zodat u een prima idee krijgt van hoe het landhuis er komt uit te zien. Ook bij de bouw van uw villa kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en begeleiding. Bel of mail daarom ons kantoor voor het inplannen van een afspraak en schakel Taats Architecten & Bouwkundigen in als uw architect.