Eigentijdse woning Heerhugowaard

foto’s Eigentijdse woning Heerhugowaard

Laat u inspireren door deze vrijstaande woning te midden van historische lintbebouwing van de Middenweg in Heerhugowaard. Dit ontwerp komt voort uit de wens van de opdrachtgever: een warm thuis creëren voor het hele gezin. Op de begane grond omarmt een uitgestrekte woonkamer met leefkeuken de bewoners, terwijl de etages ruimte bieden aan comfortabele slaapkamers en badkamers.

De woning ademt de sfeer van de streek uit, met eigentijdse details die dat extra beetje karakter toevoegen, zoals de strakke dakranden en de grote glaspuien en strakke bakstenen. Het herkenbare zadeldak en de verticale kozijnen passen naadloos in de omgeving. Aan de achterkant geeft het gebruik van wit stucwerk een de woning een moderne uitstraling. En de grote glazen pui zorgt ervoor dat er een privégedeelte ontstaat op het achtererf.

De woning valt op door de ruimtelijke indeling, waarbij een verdiepte zitkuil een subtiele knipoog is naar de ontwerpstijl van de jaren '70. Het centraal geplaatste trappenhuis speelt een verbindende rol, zorgt voor interessante zichtlijnen en nodigt uit om de omgeving in je op te nemen.

Als energieneutrale woning voldoet het aan de nieuwste BENG-normen. Een geavanceerd warmtepompsysteem met buitenunit en een doordacht warmteterugwinsysteem garanderen een comfortabele leefomgeving gedurende alle seizoenen. Dankzij slim gebruik van glas blijft de woning koel tijdens warme zomermaanden.

Vrijblijvend uw woonwensen bespreken?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact
eigentijdse woning heerhugowaard