Bungalow bouwen

Bungalow bouwen

De bungalow is een populair type woning, want alle kamers bevinden zich op de begane grond. Wenst u een luxe bungalow die tevens levensloopbestendig is en waar u niet meer weg hoeft? Dan laat u een bungalow bouwen door een geschikt aannemersbedrijf. Uiteraard gaat u eerst aan tafel met een architect om uw woonwensen te bespreken. Taats ontwerpt sinds 2007 woningen en is de juiste partij om mee samen te werken. Uw wensen zijn te allen tijde ons uitgangspunt.

Laat een luxe bungalow ontwerpen conform uw wensen

Een bungalow bouwen begint met het uiteenzetten van uw wensen. Niet iedere droom is hetzelfde en daarom is het belangrijk duidelijk te krijgen wat u voor ogen heeft. Want hoewel alle kamers zich op de begane grond bevinden, moet u ook nadenken over de indeling van de bungalow. Bovendien heeft u ongetwijfeld ideeën over de minimale oppervlakte en de woonstijl. U vertoeft nu eenmaal graag in een woning waar u gelukkig bent.

Moderne bungalow: levensloopbestendig en andere kenmerken

Bij Taats zijn we thuis in het ontwerpen van bungalows die levensloopbestendig zijn. We creëren een woning voor de toekomst die in iedere levensfase met u meegroeit. Strak, modern en veel lichtinval zijn slechts enkele kenmerken van uw toekomstige bungalow. Bovendien heeft de woning vaak een plat dak. Daarnaast ontwerpen we graag met oog op de toekomst, dus ook als u ouder wordt. Maak daarin gerust uw verwachtingen kenbaar, want bij een bungalow bouwen is het belangrijk dat uw droom volledig wordt verwezenlijkt.

Wonen in een moderne bungalow

Bent u toe aan iets nieuws en wilt u graag vertoeven in een moderne bungalow die u ontwerpt in samenspraak met een professioneel architectenbureau? Taats is hét adres om uw bungalowwensen te realiseren. Eigentijds wonen met het oog op de toekomst? Dat concept is bij ons in goede handen. In samenspraak met u realiseren we een luxe bungalow waar u zich meer dan thuis voelt. Uiteraard houden we rekening met duurzaam en energiezuinig wonen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u een bungalow bouwen en werkt u graag samen met een deskundige partij? Taats gaat met plezier voor u aan de slag. Maak een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten en wie weet woont u binnenkort in een prachtige bungalow.