Contact

Contact

Ontmoet ons op verschillende locaties
Bij Taats Architecten geloven we in persoonlijke interactie. We begrijpen dat het bespreken van uw droomproject en het verkennen van de mogelijkheden het beste werkt in een comfortabele en inspirerende omgeving. Daarom bieden we u de mogelijkheid om ons op verschillende locaties te ontmoeten.

Bezoek ons in Nieuwe Niedorp
Nieuwe Niedorp is de thuisbasis van ons bureau. Hier hebben we een team van architecten & bouwkundigen die klaar staan om uw visie tot leven te brengen. U bent van harte welkom om ons kantoor te bezoeken en met ons team te praten over uw project.

Bezoekadres Nieuwe Niedorp
Dorpsstraat 142b
1733 AR Nieuwe Niedorp
Tel: 0226 427 920
info@taats.nl

Afspreken in uw eigen regio
Naast ons kantoor in Nieuwe Niedorp hebben we verschillende plaatsen zorgvuldig geselecteerd, wat u meer keuzes geeft voor het bespreken van uw project. U kunt flexibel bepalen waar u ons wilt ontmoeten om u te laten inspireren en informeren.

Ontmoet ons in Hoofddorp
Saturnusstraat
2132 HB Hoofddorp

Ontmoet ons in Hilversum
Olympia 2D
1213 NT Hilversum

Kom met ons in contact
Wilt u een offerte ontvangen, heeft u een specifieke vraag, of wilt u een persoonlijke afspraak inplannen op een van onze locaties? Dan nodigen we u van harte uit om het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Taats locaties

  Ervaringen opdrachtgevers

  Nico Dekker heeft ons nieuwe huis ontworpen, dat ter vervanging van een verouderde woning op dezelfde plek is gebouwd. Hij is er daarbij prima in geslaagd onze wensen en mogelijkheden te vertalen naar een ontwerp dat precies de uitstraling heeft die we voor ogen hadden.

  Meer ervaringen