Openbaar

Openbaar

Openbaar

Als vereniging of stichting bent u vaak vol passie, maar met beperkte middelen, bezig met maatschappelijke vraagstukken. Of dit nu een ontmoetingsplaats voor de gemeenschap, een sporthal of een gebouw voor educatieve doeleinden.

Ook deze gebouwen verdienen net zoveel aandacht van de architect als u zelf stopt in het project. Taats Architecten & Bouwkundigen vindt dat deze gebouwen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een esthetische waarde moeten hebben, en bovenal een positieve bijdrage moeten leveren aan hun omgeving. De ontwerpen zijn er altijd op gericht om een aangename en functionele omgeving te creeren voor de gebruikers.

Onze architecten hebben veel ervaring in het ontwerpen van openbare gebouwen, zoals sportgebouwen, kinderdagverblijven en scholen, met veelal beperkte budgetten, en helpen u dan ook graag om uw visie en wensen te vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp.

We nodigen u uit om ons portfolio te bekijken en contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw visie voor uw openbare gebouw.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact