Zakelijk bouwen

Zakelijk bouwen

Functionele, duurzame en opvallende zakelijke panden

Zakelijk bouwen

Bent u op zoek naar de juiste partij om gezamenlijk een ontwerptraject mee te bewandelen, waarbij uw wensen en visie als rode draad door het proces heen loopt? Dan zult u zien dat u bij Taats de juiste match zal hebben. Of u nu bezig bent met projectmatige woningbouw, behoefte heeft aan nieuwe bedrijfsruimte, of met een openbaar gebouw de maatschappelijke kant van de zakelijke markt bewandeld, steeds weer komen dezelfde vraagstukken bovendrijven, vraagstukken waar Taats de antwoorden op kan vinden.

Woningbouw

Wij hebben uitgebreide ervaring met de uitdagingen rondom woningbouw. Bent u op zoek naar een volumestudie om de financiele haalbaarheid van een object te analyseren, of wilt u een maatschappelijke bijdrage leveren aan uw omgeving, bij Taats staat steeds de eindgebruiker centraal.

Openbaar

Een ontmoetingsplek, het uithangbord van de buurt, of een veilige omgeving voor de kinderen van uw gemeenschap. Zijn dit enkele steekwoorden die u heeft opgeschreven in uw programma van eisen, dan bent u op zoek naar ons voor het ontwerp van uw gebouw.

Bedrijfspand

Een ruimtelijk goed ingedeeld, zakelijk pand met een uitstekende, interne logistiek, veilige productieruimte op een goed te bereiken locatie. Een majestueuze entree als multifunctionele ruimte waar uw medewerkers elkaar en uw klanten ontmoeten en u feesten en tentoonstellingen kunt organiseren. Wij kunnen zo’n waardig architecturaal visitekaartje voor uw bedrijf ontwerpen.

Plannen om zakelijk te bouwen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Contact