Kapbergwoning bouwen

Kapbergwoning bouwen

Wilt u een kapbergwoning of hooiberg woning bouwen?

Of u nu een authentieke of state-of-the-art kapbergwoning wilt, Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpt voor u een duurzame kapbergwoning die in haar omgeving past.

Kenmerken kapbergwoningen en hooiberg woningen

De kenmerken van een kapbergwoning zijn gemetselde plint, houten bovenbouw, rieten kap, roede op de hoeken… Als echte Noordkoppers kennen onze bouwkundigen natuurlijk de kenmerken van een authentieke kapbergwoning. Maar met hun een eigenzinnige kijk op architectuur ontwerpen zij ook een moderne kapbergwoning voor u of één met verschillende bouwvolumes. Bekijk hier de kapwoning voorbeelden

Streekeigen ontwerp

Streekeigen bouwmateriaal, energiezuinig of energieneutraal, levend dak… Zaken die onze deskundige bouwkundigen kunnen realiseren als zij een streekeigen kapbergwoning voor u ontwerpen.

Kosten van een kapbergwoning

De kosten van een kapberg woning is erg lastig om aan te geven omdat de kosten worden bepaald door meerder factoren. U moet dan denken aan materiaal, locatie en afmetingen en de manier hoe de woning wordt afgewerkt. Bij het ontwerp van de kapbergwoning kunnen we vaak een indicatie geven over de bouwkosten die het bouwen van de kapbergwoning met zich meebrengt.

Laat Taats Architecten uw woning met kapberg ontwerpen

Wilt u een verrassende kapbergwoning onder architectuur? Bel of mail ons dan. Wij luisteren en bespreken uw wensen en vertalen die in een streekeigen ontwerp